понеділок, 13 вересня 2010 16:16

"Чері" дивуватиме українських автолюбителів люксовими новинками (ФОТО)

На стенді "Чері", у павільйоні Столичного автошоу, що проходить у Києві з 10 вересня, офіційно представили новий бренд китайського автопрому. Це марка "Річ", дочірнє підприємство "Чері".

"Річ" випускає люксові моделі "чері", які з наступного року поставлятимуть в Україну. Ці машини вирізняються високою якістю збирання, новими матеріалами та сучасними технічними рішеннями. Такі зараз поставляють у країни Західної Європи," - розповів Gazeta.ua продавець Дмитро Степанюк

Емблема нової марки нагадує фірмовий знак англійського "Бентлі".

На стенді "Чері" презентовано три моделі під брендом "Річ": М-1, ДЖІ-6, ІКС-1.

М-1 – це малолітражний легковик збудований на базі "Чері Кімо". Автомобіль отримав великі округлі фари, капот із ребром жорсткості по центру, що спрямоване у бік емблеми. Новий бампер має у нижній частині виріз у формі посмішки.

Максимальна швидкість автівки 145 км/год, прискорення – 13 с. до 100 км/год. Двигун на 83 к.с. обсягом 1,3. Коштуватиме така малолітражка близько 45 тис. грн.

ІКС-1-це кросовер, над зовнішністю якого попрацювали італійські дизайнери. Кузов автівки позбавлений гострих кутів і стрімких ребер жорсткості. Нижня частина бампера та пороги машини виконані із чорного пластика.

ІКС-1 обладнано 1,3-літровим 16-клапанним двигуном на 84 к.с. Автомобіль має передній привід. На 100 км витрачає 6,5 л у змішаному циклі.

"Приблизна ціна машини 86 тисяч гривень. Машина буде продаватися уже в грудні," - розповів Gazeta.ua продавець Євген Скедан.

ДЖІ-6 – модель представницького класу. Цей седан вирізняється солідним виглядом. Висока хромована решітка радіатора плавно переходить у капот. Масивні передні фари розміщені над продовгуватими поворотниками. На деталях кузова встановлені хромовані молдинги та накладки.

Машину оснащено 2,0-літровим силовим агрегатом на 168 к.с. та 6-ступеневою механічною коробкою передач. Максимальна швидкість ДЖІ-6 – 205 км/год.

Окрім звичних для китайського автопрому "наворотів" машину обладнано камерою заднього виду, світлодіодними ліхтарями, біксеноновими фарами, електроприводами сидінь.

"Ціна новинки коливатиметься від 26 до 32 тисяч доларів. Крім базової будуть й інші модифікації ДЖІ-6," - говорить Степанюк.

фото Андрій ШМАТОВ/gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Чері" дивуватиме українських автолюбителів люксовими новинками (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі