четвер, 23 грудня 2010 17:49

Проста арифметика при купівлі автомобіля

Проста арифметика при купівлі автомобіля

Пристосовуючись до реалій сьогодення, автомобільний ринок України пропонує споживачам особливі умови для купівлі автомобілів. Однією із програм, що вже стала популярною серед українців, є придбання автомобілів у групах. За такою програмою виплата вартості автомобіля здійснюється поступово, щомісячними платежами. Зважаючи на те, що в Україні вже понад 38 800 осіб стали автовласниками у такий спосіб, придбання у групах щоразу частіше опиняється у фокусі уваги ЗМІ, експертів з економічних питань та споживачів. Цей ринок динамічно розвивається й на ньому з'являються нові цікаві пропозиції.

Так, ТОВ "АВТО ПРОСТО", одна з найбільш відомих у країні компаній-адміністраторів придбання у групах, 1 вересня цього року вивела на ринок ще одну - нову програму придбання автомобілів - "АвтоТак ДЕСЯТКА". Особливістю цієї пропозиції у порівнянні з іншими програмами придбання у групах є встановлений в угоді максимальний термін розподілу автомобілів – десятий місяць. Проте клієнти починають одержувати автомобілі, починаючи вже з перших місяців перебування у програмі.

Ірина Григорівна Ківру з м. Чернігів, яка щойно стала власницею нового "Chery QQ", скориставшись саме програмою "АвтоТак ДЕСЯТКА", поділилася своїми міркуваннями та враженнями від участі в програмі: "Я дуже давно, вже 12 років мріяла про власний автомобіль. І, нарешті, ми з чоловіком прийняли рішення та приїхали до автосалону. Нас цікавило, чи існує можливість купити машину, не сплачуючи одразу всю її вартість, і що для цього потрібно. Нас проконсультували щодо умов програми "АвтоТак ДЕСЯТКА". Вони здалися мені зручними. Внесок, який я повинна сплачувати щомісяця за мою машину - 1616 гривень 44 коп. Я – приватний підприємець-перукар. Мене ця сума влаштовує. Відсоток плати за послуги компанії невеликий. Такі виплати за машину для мого бюджету є прийнятними. Для підписання угоди мене попросили надати паспорт".

Представники "АВТО ПРОСТО" пояснюють, що процедура вступу до програми дійсно є простою - для укладання угоди потрібно надати паспорт або документ, що його замінює, та сплатити за послуги, пов'язані зі вступом до системи. Цей платіж становить 3,6% від вартості обраного автомобіля. Надалі за умовами програми учасник щомісяця сплачує платежі, сума яких залежить від моделі обраного автомобіля. Відсотки, які має сплачувати учасник щомісяця складають 1,2% від ціни обраного автомобіля та є платою за послуги компанії. Максимальний строк виплати вартості автомобіля складає два з половиною роки.

Програма "АвтоТак ДЕСЯТКА" працює за підтримки найбільшого виробника та дистриб'ютора автомобілів Корпорації "УкрАВТО", що забезпечує для клієнтів широкий вибір серед модельного ряду таких брендів, як KIA, Chevrolet, ЗАЗ, LADA, Chery, JAC, TATA, I-VAN.

"АвтоТак ДЕСЯТКА" представлена в автосалонах офіційних дилерів "УкрАВТО" та в ексклюзивних салонах, розташованих у торгових центрах по всій країні.

Дізнатися більш детально про умови програми, а також адреси салонів можна на офіційному сайті www.autotak10.com.ua або за телефоном "гарячої лінії" 0 800 50 32 02 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів в Україні).

PR

Зараз ви читаєте новину «Проста арифметика при купівлі автомобіля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі