четвер, 11 травня 2017 12:15

Презентували три варіанти кольору Fiat 500
5

Фото: auto.today

Італійська компанія Fiat представила нові кольори популярного міського хетчбека Fiat 500 2017.

У компанії сподіваються, що це допоможе збільшити продажі моделі. Про це інформує auto.today.

Базовий варіант Fiat 500 Pop 2017 доступний з пакетом Sport Black. Комплект має чорне оздоблення на даху, дзеркалах заднього виду та задньому спойлері. Авто має тоновані фари і задні ліхтарі. У новації також 16-дюймові алюмінієві колеса з оздобленням Hyper Black. Передня і задня панелі разом з бічними спідницями пофарбовані в колір кузова. У салоні - спортивні чорні тканинні сидіння зі сріблястою строчкою. Ціна пакета - $1295.

Компанія також пропонує пакет Two-Tone Appearance Packag у двох тонах Він містить контрастний дах і дзеркальні чорні, червоні або білі кришки. Його можна придбати за $295.

Fiat 500 Abarth можна оснастити кришкою Abarth Roof, дзеркальним ковпаком і пакетом Body Stripe Appearance. Він передбачає контрастний дах у різних кольорах. Крім того, додатковий колір доступний для дзеркальної кришки, бічних смуг і спойлера. Вартість пакета - $495.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назад у минуле: реклама автомобілів у СРСР

Уряд Японії переведе весь автотранспорт на водень. До 2020-го на японських дорогах буде 40 тис. автомобілів та автобусів на водневих паливних батареях. До 2025-го їх кількість збільшиться до 200 тис. 2030 року - до 800 тис.

Зараз ви читаєте новину «Презентували три варіанти кольору Fiat 500». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі