понеділок, 30 листопада 2020 17:47

Пиво швейцарської пивоварні перевозитимуть електровантажівки

Пиво швейцарської пивоварні перевозитимуть електровантажівки
Електровантажівки Renault Trucks Z.E. можуть працювати без шуму Фото:media.renault.com

Швейцарська пивоварня Feldschlösschen отримала перші електричні вантажівки Renault D Wide Z.E. для експорту пива.

Це сталося в рамках угоди між Renault Trucks і Carlsberg Group, яку підписали в лютому цьогоріч. Французька марка має надати пивоварні 20 вантажівок D Wide Z.E.

Renault є однією з перших компаній, що почала виготовляти електричні вантажівки серійними партіями. Їх випускають на фабриці у місті Бленвіль-сюр-Орн, у Нормандії.

Renault D Wide Z.E. - електрична вантажівка вагою 26 т. Її випустили торік. Має 2 електродвигуни. Їхня потужність - 370 кВт і 260 кВт. Один із них розташований у колісній базі. Таке поєднання забезпечує взаємодію кузова і вантажу. Колісна база автомобіля - 3,9 м, дозволяє вантажівці долати дороги поганої якості.

Запас ходу Renault D Wide Z.E - від 200 до 300 км, залежно від місткості АКБ. Вантажівку можна повністю зарядити за 1-2 год. через роз'єм Combo CCS потужністю 150 кВт. Для нічної зарядки змінним струмом час повного заряджання акумулятора становить 12 год.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали бюджетні авто з надійними двигунами

Французька компанія Renault планує випустити бюджетний кросовер. Офіційна назва автомобіля ще не відома, у мережі його прозвали Grand Duster. На європейський ринок кросовер вийде під маркою Dacia у жовтні наступного року.

Зараз ви читаєте новину «Пиво швейцарської пивоварні перевозитимуть електровантажівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі