неділя, 19 вересня 2021 15:39

Перші електрокросовери Cadillac розкупили менш ніж за 20 хвилин
8

18 вересня у Cadillac стартували передзамовлення на перші серійні електричні кросовери Lyriq.

Усі доступні електромобілі у єдиній доступній комплектаціі Debut Edition покупці зарезервували протягом 19 хв., повідомляє офіційний сайт Cadillac.

"Ціна у США стартує від $58 795. Сума депозиту для бронювання складала усього $100", - йдеться у повідомленні.

Електричний позашляховик довжиною 5 м презентували у квітні 2021 року. Силова установка авто складається з єдиного електромотора, встановленого на задній осі. Він розвиває 340 к.с. У комплектацію Debut Edition входять панорамний дах, медіасистема з 33-дюймовим екраном, аудіосистема на 19 динаміків, система автоматичного паркування, адаптивний круїз-контроль тощо.

Фото: cadillac.com

Електромобіль оснастили батареєю ємністю 100 кВт*год, яка забезпечує до 480 км на одній зарядці. Бортовий зарядний пристрій має потужність 19,2 кВт. Підтримується зарядка постійним струмом від терміналів потужністю до 190 кВт.

Компанія не розголошує кількість проданих кросоверів. Орієнтовно їх випустили тиражем 1,5-5 тис. машин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперкар 1995 року продали за рекордні $20 млн

7 вересня в Мюнхені представили електричний позашляховик Mercedes Concept EQG - передсерійний прототип майбутнього електричного Ґелендваґена. У прототипі використали пізнаваний силует ґелика з усіма знаковими елементами.

Електрична лінійка EQ налічує три кросовери та флагманський седан EQS - електричний аналог S-Class. Також у Мюнхені дебютували EGE як альтернатива традиційному E-Class і високопродуктивний варіант AMG EQS.

Зараз ви читаєте новину «Перші електрокросовери Cadillac розкупили менш ніж за 20 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі