вівторок, 12 січня 2010 12:55

Перша автомобільна виставка 2010 року вражає відвідувачів в США (ФОТО)
12

Chevrolet Aveo RS
Фото: Фото: Reuters
2011 Honda CR-Z Sport Hybrid
GMC Granite concept truck
GMC Acadia Denali
GMC Buick Regal GS

В Детройті, США розпочалася щорічна North American International Auto Show 2010. Перша в цьому році автомобільна виставка дозволила подивитися на майбутнє автопрому, пише американський Newschannel 3.

Провідні автомобільні концерни представили найновіші моделі авто. Вони стали ще потужнішими та красивішими, щоб вразити та заохотити споживачів. Водночас, багато виробників звернулися до ретро-образів.

"Вас очікують могутні двигуни, гучні кольори, красиві та швидкі авто", - сказав Монті Лонг, президент компанії Chrysler.

На відміну від Chrysler, General Motors вирішили сконцентруватися на електромобілях. GM навіть повідомили, що збираються знову відкрити деякі із заводів, які припинили роботу у зв"язку з кризою.

Кількість нових моделей, представлених на виставці менша, ніж в попередні роки. Однак, автомобільні концерни сподіваються на відновлення попиту цього року.

Переклад: Gazeta.ua














Зараз ви читаєте новину «Перша автомобільна виставка 2010 року вражає відвідувачів в США (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі