середа, 27 квітня 2011 15:15

Opel розсекретив зовнішність нової Astra GTC

Перші зображення "Opel Astra GTC" нового покоління дають уявлення про те, як буде виглядати модель. На сьогоднішній день прототипи серійної версії автомобіля проходять останні випробування, і виробництво "Astra GTC" стартує в найближчому майбутньому.

Як повідомляє "GM-Media", через шість тижнів, 7 червня 2011 року, "Opel" розповість всі подробиці про нову модель "Astra" і почне приймати замовлення на неї, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Покупцям буде надана повна інформація про ціни, технологію, обладнання та двигуни автомобіля, що дозволить вибрати найбільш вдалу комплектацію та оформити замовлення в числі перших.

Світова прем'єра серійної версії нового "Opel Astra GTC"   15 вересня 2011.

Основою для створення "Astra GTC" послужив концепт-кар "Opel GTC Paris", який вперше був представлений на автосалоні в Парижі в жовтні 2010 року.

Серійна модель "Astra GTC" - це компактний спортивний автомобіль з динамічним дизайном. Він представлений у 3 - і 5-дверному варіантах кузова. При створенні автомобіля були використані новітні технології Opel і шасі з унікальними характеристиками.

Зараз ви читаєте новину «Opel розсекретив зовнішність нової Astra GTC». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі