середа, 20 квітня 2011 15:54

Нові "обличчя" Ford і Renault вразили Шанхайський автосалон
9

Ford Taurus SHO
Фото: Фото: Reuters
BMW 1 Series M Coupe
Nissan Tiida
Volvo Universe
Spyker C8 Aileron

Один з найбільших автосалонів у світі відкрився 19 квітня в Шанхаї. Гучними світовими прем'єрами похвалилися не тільки європейські та американські виробники, а й японці, чий автопром переживає важкі часи через цунамі і землетруси.

Renault представила свій новий спорткар DeZir, оснащений 150-сильним електромотором з обертовим моментом 226 Нм. Максимальна швидкість автомобіля - 180 км / год, до "сотні" розганяється за 5 секунд.

Volvo спробував здивувати відвідувачів автосалону концептом Universe. Радіаторна решітка автомобіля виконана у формі неправильних овалів, що звужуються до центру.

Nissan продемонстрував оновлену модель Tiida c консервативним дизайном. Автомобіль приводиться в рух фірмовим мотором Nissan HR16DE в парі з трансмісією Xtronic CVT.

Mersedes виставив на стенді свій інноваційний концепт A-Class. Автомобіль оснащений дволітровим мотором потужністю 210 к.с. Приладова панель виконана у формі крила літака. Самі ж прилади та круглі дефлектори виконані з червоною підсвіткою і за формою нагадують аеродвигуни.

Ford привіз на автошоу концепт Taurus з 280-сильним агрегатомоб'емом 3,5 літра і мотором цього ж об'єму серії EcoBoost, який "видає" 368 к.с. і 474 Нм крутного моменту.

Зараз ви читаєте новину «Нові "обличчя" Ford і Renault вразили Шанхайський автосалон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі