понеділок, 24 листопада 2008 17:00

Нова модель Porsche повністю розсекречена (ФОТО)

На минулих вихідних в інтернеті з"явилися перші офіційні фотографії спортивного седана Porsche Panamera і деяка інформація про цей автомобіль. Очікується, що широкій публіці машина буде показана в березні наступного року на моторшоу в Женеві, а її продажі на європейському ринку почнуться тільки через місяць після того. Про це повідомляє мережеве видання Autoblog.com.

Габаритна довжина новинки складає 4,97 метра, ширина - 1,92 метра, а колісна база - 2,92 метра. Спортивний седан Porsche Panamera, чия маса дорівнює приблизно 1800 кілограмам, пропонуватиметься з пневматичною підвіскою, а також з приводом як на задню вісь, так і з повним приводом. Спочатку під капот машини почнуть встановлювати тільки три бензинові двигуни: 3,6-літровий V6 потужністю 300 кінських сил, 405-сильна 4,8-літрова "вісімка" (для Panamera S) і версія цього ж агрегату з двома турбінами, що розвиває близько 500 кінських сил (для PanameraTurbo). Потім (орієнтовно в кінці 2010 - початку 2011 року) у продажу з"явиться модифікація Panamera, оснащена гібридною силовою установкою. Мотори зможуть працювати в парі або з механічною коробкою передач, або з семиступінчастою роботизованою КПП PDK з двома зчепленнями.

У компанії Porsche планують випускати близько 20 тисяч екземплярів Panamera щорічно, а згодом збільшити обсяг виробництва до 50 тисяч таких машин. Спочатку в продаж поступлять тільки модифікації S і Turbo. Версії з V6 з"являться у ділерів дещо пізніше. Очікується, що в Європі задньопривідна Panamera в стандартному оснащенні коштуватиме близько 80 тисяч євро. Ціни на автомобілі в топових комплектаціях доходитимуть до 125 тисяч євро.

Зараз ви читаєте новину «Нова модель Porsche повністю розсекречена (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі