середа, 14 серпня 2019 15:34

"Не їхати не міг" - український гонщик впав із електромотоцикла у США під час перегонів

"Не їхати не міг" - український гонщик впав із електромотоцикла у США під час перегонів
Сергій Малик впав з електромотоцикла під час змагання в Бонневілі Фото: Сергій Малик

Український гонщик Сергій Малик впав зі свого електромотоцикла під час заїзду на солоній трасі в Бонневілі.

Чоловік залишився живим і практично не отримав жодних травм. Мотоцикл, який гонщик сконструював разом із командою, отримав пошкодження і став не придатним для повторного заїзду, повідомив автоексерт Олег Омельницький на своїй сторінці в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець переганятиме вітер на дні солоного озера

Можливою причиною падіння стала мокра сіль. Через те, що на озері, де проходять змагання, декілька днів стояла вода, заїзди відміняли. Спортсменів випустили на трек 13 серпня.

"Не їхати не міг. Багато відмовилися їхати. Ризикнув. Сіль дуже погана. Їхати було неможливо – не їхати було не можна", - повідомив Сергій Малик.

Цьогоріч Малик планував на своєму електромотоциклі The Spirit of Ukraine встановити новий рекорд. Для цього він мав розігнатися до швидкості 346 км/год. Його електромотоцикл інспектував володар попереднього рекорду.

Боневілль - це висохле солоне озеро, площею 260 кв. км, яке знаходиться на північному заході штату Юта, США. 2017-го та 2018 року Сергій Малик встановив там рекорди зі швидкості.

Зараз ви читаєте новину «"Не їхати не міг" - український гонщик впав із електромотоцикла у США під час перегонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі