пʼятниця, 26 вересня 2008 13:58

Названий найдорожчий автобренд

Третій рік підряд компанія Toyota зайняла в рейтингу найдорожчих автомобільних брендів світу перше місце. Як повідомляє журнал Businessweek, зараз вартість японського автовиробника складає 34 мільярди доларів, що майже на 600 мільйонів більше, ніж торік.  

Варто відзначити, що в поточному році в списку десяти найдорожчих брендів вперше за останні два роки з"явилася марка Hyundai, зайнявши восьме місце. Вартість цього південнокорейського бренду в порівнянні з 2007 роком збільшилася на дев"ять відсотків - до 4,8 мільярдів доларів. До нового рейтингу найбільш дорогих компаній не увійшли Chevrolet і Nissan, що займали за підсумками минулого дослідження сьоме і восьме місце відповідно.

За  Toyota  в рейтингу найдорожчих автомобільних брендів в 2008 році йдуть Mercedes-benz (вартість - 25,6 мільярда доларів), BMW (23,3 мільярда), Honda (19,1 мільярда), Ford (7,9 мільярда), Volkswagen (7 мільярдів), Audi (5,4 мільярда), Hyundai (4,8 мільярда), Porsche (4,6 мільярда), Lexus (3,6 мільярда), повідомляє Лента.ru.
Зараз ви читаєте новину «Названий найдорожчий автобренд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі