вівторок, 04 березня 2008 09:43

Названі найгірші автомобілі 2008 року

Названі найгірші автомобілі 2008 року
Американське видання Consumer Reports склало щорічний список найгірших моделей 2008 року.

Аутсайдерів вибирали з 260 машин. При оцінюванні експерти розглядали характеристики автомобілів у ході дорожніх випробувань, надійність, витрату палива, маневреність, комфортність салону, шумність, відгуки покупців і наявність пристроїв, що забезпечують безпеку.

У результаті першими в "чорному списку" стали американські позашляховики Jeep Wrangler Unlimited, Hummer H3 five-cylinder, Jeep Liberty Sport, Dodge Nitro SLT і Jeep Patriot Limited.

За ними слідують дві моделі марки Chevrolet - TrailBlazer LT і Aveo5, а також американський седан Mercury Grand Marquis.

Крім того, в сумному топі значаться японські Suzuki Forenza і дві моделі Toyota - FJ Cruiser і Yaris.

Нагадаємо, що в списку найкращих машин, який Consumer Reports також складає щорічно, в 2007-му Toyota була представлена солідніше. 15 моделей цього бренду в ході дослідження надійності автомобілів у трирічному пробігу опинилися в числі кращих. Позитивно проявили себе також п"ять моделей марки Lexus, преміум-бренду того самого японського концерну.

Друге місце за надійністю посіла Honda, зокрема 9 представників цієї марки. У перших рядах також були Nissan, Infiniti, Mazda, Mitsubishi, Subaru і Acura.

У число моделей, що найчастіше потребували додаткових витрат на сервіс, потрапили марки BMW, Jaguar, Land Rover, Volkswagen, Volvo, Mercedes-Benz, повідомляє Взгляд.
Зараз ви читаєте новину «Названі найгірші автомобілі 2008 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі