середа, 16 травня 2018 18:33

Назвали найпопулярніші автомобілі України

У квітні зменшилися продажі нових легковиків в Україні.

Протягом місяця вдалося продати 6 566 нових авто, що на 2,5% менше, ніж у березні, повідомляє інформаційно-аналітична група "Автоконсалтинг".

"Лідером продажу стала Toyota, зайнявши 12,4% українського авторинку. На друге місце вийшла Renault, випередивши Volkswagen. У топ-5 популярних брендів зайшов і Hyundai, з результатом 6,6% ринку. А замикає "п'ятірку" в квітні Audi", - повідомили у компанії.

 

Крім того, покращили свої позиції і дилери Nissan, Kia, Mazda. Досить стрімко наростили продажі Peugeot і Lexus. Непогано завершили місяць і дилери Citroen, Chevrolet, Fiat.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорогу електромобілям — Nissan зменшуватиме продажі дизельних авто

Всього за 4 місяці українські автодилери продали 25 718 нових автомобілів, що на 11,5% більше, ніж у 2017-му.

"Динаміка приросту авторинку з кожним місяцем падала, поки в квітні не перетворилася в негативну. Потенціал для зростання авторинку, в поточних умовах, схоже вичерпався. Подальше зростання без змін "правил гри" і порядку на вторинному ринку вже буде проблематичним", - кажуть у "Автоконсалтингу".

У квітні українські заводи випустили 675 транспортних засобів. Ця цифра на 13% менша, ніж у березні цього року.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найпопулярніші автомобілі України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі