четвер, 22 травня 2008 19:58

На виставці "SIA-2008" показують нові кабріолети (ФОТО)
16

22 травня у Києві відкрилася автомобільна виставка "SIA-2008". Цього року вона проходить у Міжнародному виставковому центрі на Броварському просп., 15. На виставці представлено 15 новинок, зокрема, відкриті легковики-кабріолети "Опель", "Кадиллак", "Мерседес".

Окрему експозицію виділили для тюнингованих легковиків. Корпуси машин обклеюють прозорою плівкою із нанесеним на неї зображенням.

Тюнингований "Ламбурґіні Мурсьєлаго"

Новинка виставки - джип "Хюндай Веракруз". Ціна машини - близько 300 тис. грн.

Відреставровані ретро-автомобілі.


Двигун спортивного купе "Ягуар" сховано під скляним капотом. Тюнинг машини в київській фірмі "Протюнинг" обійшовся в 30 тисяч євро.

Польська фірма "Ґрузіцкі карз" виготовляє родстери "Пантера WG". За зразок узяли британський гоночний автомобіль "Лотус Севен" 1957 року. "Пантери" обладнують двигунами "мерседес" або BMW. Авто роблять лише на замовлення. Ціна - від 30 тисяч євро.

Найдорожча новинка - кабріолет-родстер XLR-V компанії "Кадиллак".

Яскраво-червоний легковик важить близько 2 т. Під капотом - 8-циліндровий двигун об"ємом 4,4 л. Потужність 443 к.с. З місця до 100 км/год розганяється за 4,6 сек.

На 100 км пробігу машина витрачає 20 л бензину А-95.

Сидіння пасажира і водія обтягнуті шкірою. Оздоблення салону - дерево, шкіра і алюміній. Замість дверних ручок їх обладнано сенсорами. Двері відкриваються на дотик пальців.

В автосалоні на Столичному шосе в Києві "Кадиллак XLR-V" продаватимуть за $150 000. Газета по-українськи.

Фото: Наталка Чубенко

Зараз ви читаєте новину «На виставці "SIA-2008" показують нові кабріолети (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі