середа, 19 грудня 2007 16:15

На аукціоні "Bonhams" продали 40 раритетних спортивних авто (ФОТО)
6

Сьогодні, 19 грудня, знаменитий лондонський аукціонний дім "Bonhams" на елітному швейцарькому гірському курорті Гстаад під Женевою провів розпродаж раритетних італійських спортивних автомашин.

Всього на аукціоні було виставлено сорок машин, які брали участь у перегонах в 50-60 роках минулого століття. Найбільшу увагу серед всіх авто викликали "Ferrari Dino 246" 1960 року, "Lancia Aurelia B24S Spider America" 1955 року та "Alfa Romeo 6C 2500 Cabriolet" 1950 року, за які відбулись найбільш відчайдушні торги між багатіями з різних куточків земної кулі.


"Bonhams" - один з найбільших аукціонних будинків в світі. Він заснований у 1793 році, трансконтинентальний, проводить аукціони не тільки в Британії, але і в США (зокрема в Нью-Йорку), і в Європі (у Парижі і Женеві), і навіть в Австралії. Хоча об"єм його продажів все ж таки далеко не досягає оборотів "Sotheby`s" і "Christie`s", які ділять між собою мало не 90% світового ринку антикваріату, але йому вже вдається скласти серйозну конкуренцію цим монстрам аукціонної справи.

Фото REUTERS

"Газета по українськи"

Зараз ви читаєте новину «На аукціоні "Bonhams" продали 40 раритетних спортивних авто (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі