вівторок, 07 жовтня 2008 10:33

Модель АвтоВАЗу викликала фурор на Паризькому автосалоні (ФОТО)
5

У наш час мало виробити хороший автомобіль, потрібно його ще і продати. До цих пір і те і інше ніяк не вдавалося російським виробникам - автомобілі не приголомшували уяву. Але цього року на Паризькому автосалоні без гучної прем"єри не обійшлося.
На автосалон АвтоВАЗ привіз третій концепт Lada з серії Revolution. Перший був представлений ще в 2003 році на автосалоні у Франкфурті.

"LadaRevolution 3" - відповідь "Порше" і "Лотусу". Це концепт-кар з використанням агрегатів "Рено". Для гедонізму, для любителів активного водіння." - говорить Рустам Акніязов, директор по зв"язках з громадськістю ВАТ "Автоваз".

"Лада Революшн - 3" є прототипом двухдверного спорткару, який стане основою нової ралійной моделі. Дебют автомобіля відбудеться на одному із змагань 2009 року.

У 2003 році автомобіль оснащувався 1,6-літровим бензиновим двигуном потужністю 215 кінських сил, який міг розігнати модель до 100 кілометрів на годину за 6,5 секунд. Зараз двигуни у автомобіля - 250 кінських сил в задньопривідному варіанті і більше 300 в повноприводному.


Кузов Revolution 3 побудований з пластика на основі легковагого сталевого шасі, так що загальна вага автомобіля складає всього 1103 кілограм.

Серійна версія моделі з налагодженою механікою з"явиться у продажу на початку 2010 року після прем"єри на Франкфуртському автосалоні, повідомляє Топньюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Модель АвтоВАЗу викликала фурор на Паризькому автосалоні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі