вівторок, 10 вересня 2019 12:57

Mercedes-Benz представив концепт, що втілює майбутнє лінійки EQ
5

Концепт Mercedes Vision EQS
Фото: theverge.com
Концепт Mercedes Vision EQS
Концепт Mercedes Vision EQS
Концепт Mercedes Vision EQS
Концепт Mercedes Vision EQS

Mercedes-Benz представив концепт, що ілюструє майбутнє лінійки "EQ". Нову машину назвали Vision EQS, вона надихає , футуристичний дизайн для моделей EQ від Mercedes-Benz".

Концепт має потенціал далекохідності близько 700 кілометрів. Батарея - 100кВт/год. Силовий агрегат може забезпечити понад 465 "конячок". Автовиробник каже, що машина зможе розігнатись до "сотні" менше ніж за 4,5 секунди.

Серед особливостей розробки — універсальна платформа, яку можна застосовувати для розробки нових моделей. Це щось схоже на Volkswagen зі своєю архітектурою MEB. Це може допомогти Mercedes-Benz одночасно заощадити гроші і швидше виводити на ринок більше електромобілів. Між тим, нова платформа може допомогти побудувати машини з більшими системами акумуляторів, ніж та, що встановлена на EQC.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український всюдихід рятує постраждалих від буревію "Доріан" в Америці

Інтер'єр концепту, зі слів представників Mercedes-Benz, "черпає натхнення зі світу розкішних яхт". Автовиробник повідомив, що вони масштабно використали екологічно чисті матеріали в Vision EQS. Зокрема інтер'єр транспортного засобу оздоблений деталями, що зроблені з перероблених пластикових пляшок.

Mercedes-Benz повідомив, що хоче використовувати акумуляторні елементи, які є CO2-нейтральними в їх виробництві. Наприклад, цього можна досягнути завдяки використанню відновлювальної енергії.

Концепт Mercedes-Benz Vision EQ представили на автосалоні у Франкфурті-на-Майні.

Про це повідомили на theverge.com.

Мерседес запустив у серійне виробництво електрокросовер EQC.

Зараз ви читаєте новину «Mercedes-Benz представив концепт, що втілює майбутнє лінійки EQ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі