четвер, 31 липня 2008 12:31

Mercedes SLR Mclaren розлетівся на шматки від зіткнення з верблюдом (ФОТО)

У Південно-західній Азії, в державі Катар, в середині липня відбувся інцидент, в результаті якого розбився один з найвідоміших спорткарів у світі, - Mercedes SLR Mclaren, повідомляє Newsru.com.

22-річний водій, що знаходився за кермом автомобіля, втратив керування і на повному ходу врізався у верблюда, що проходив неподалік, чия поява на дорогах Катару не рідкість.

З фотографій, зроблених з місця події, видно, що іномарка буквально розлетілася на частини від зіткнення з твариною. Судячи по відірваних від Mercedes шматках можна зробити висновок, що швидкість, з якою рухався "лихач", була дуже висока.

Варто додати, що вартість Mercedes SLR Mclaren складає від 375 000 євро. Автомобіль виробляється в британському містечку Уокинг, під капотом у нього стоїть 626-сильний двигун. Максимальна швидкість машин обмежений електронікою на відмітці 250 км/ч, хоча вона може розвинути і 300 км/ч.

Зараз ви читаєте новину «Mercedes SLR Mclaren розлетівся на шматки від зіткнення з верблюдом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі