вівторок, 06 березня 2018 14:03

Mazda представила елегантний концепт Vision Coupe
10

Mazda VISION COUPE на Женевському автошоу 2018
Фото: auto.24tv.ua/

На автомобільному шоу в Женеві японська компанія Mazda презентувала концепт Vision Coupe.

Vision Coupe - найкрасивіший концептуальний автомобіль 2018-го за версією Festival Automobile International. Про це пише auto.24tv.

Спортивний седан має кузов, схожий на купе. Практично повністю відсутні межі кузова. Концепт оснастили 21-дюймовими легкосплавними колесами. Авто має довгий капот, нахилену лінію даху та вихлопні труби. Дизайн не має зайвих елементів. Світло від поверхонь кузова, відбиваючись під різними кутами, створює різні візуальні ефекти.

В оздобленні інтер'єру використали шкіру, дерево, метал і скло. У салоні - спортивне кермо. Панель приладів складається з 3 циферблатів, головний з яких - великий тахометр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Створений для поколінь" - як рекламують найочікуваніші автомобілі Женевського салону

Під капотом - двигуни серії Skyactiv-X з підвищеним геометричним ступенем стиснення і привідним нагнітачем.

Багато виробників автомобілів відмовилися від послуг дівчат-моделей під час автомобільного салону у Женеві. Серед таких брендів - Toyota, Nissan, Lexus, SsangYong, Maserati, Jeep, Alfa Romeo, Peugeot, Citroen, DS і Lamborghini.

Зараз ви читаєте новину «Mazda представила елегантний концепт Vision Coupe». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі