неділя, 24 березня 2019 10:52

Майбутнє вже настало - показали летючий мотоцикл

Майбутнє вже настало - показали летючий мотоцикл
презентували літаючий мотоцикл-трансформер Moto Volante

Минулого тижня у Франції презентували літаючий мотоцикл-трансформер Moto Volante. У наземному вигляді він працює як квадроцикл, а в повітрі перетворюється у квадрокоптер.

Зробила цей транспортний засіб компанія Lazareth. Базою для новинки став чотириколісний Lazareth LM-847. Від нього аеробайк мав отримати 470-сильний двигун Maserati, а в повітря його мали піднімати чотири турбіни Jetcat.

Літаючий мотоцикл отримав натомість два електродвигуни і шість турбін – по одній в кожному колесі і дві під педалями. При польоті колеса розвертаються горизонтально завдяки гідравлічним приводам. Важить Moto Volante 140 кг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сам приймає рішення й швидко розганяється - тест-драйв Infiniti QX 50

Злетіти мотоцикл від Lazareth зможе зі спеціального майданчика. Для цього достатньо хвилини очікування, поки турбіни розігріються.

Офіційно презентують Moto Volante на виставці інновацій Gitex у Дубаї восени 2019 року. Коштуватиме аеробайк близько $560 тис.

Перший у світі літаючий автомобіль-трансформер Liberty Pioneer трансформується з машини у літальний апарат за 10 хвилин.

Зараз ви читаєте новину «Майбутнє вже настало - показали летючий мотоцикл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі