субота, 12 серпня 2017 07:25

Lamborghini Urus показали на тест-драйві
9

Lamborghini Urus попався на очі фотошпигунів на тестових заїздах, які відбувались на гоночній трасі в Німеччині на Нюрбургринзі.

Про це повідомляє Мotor1.

Коли авто надійде в продаж, його моторна гамма складатиметься з єдиного двигуна - чотирьохлітрового V8 з турбонаддувом, що має 650 к.с.

До 2019 року італійці обіцяють підготувати версію позашляховика з гібридною силовою установкою, яка може стати могутніше, ніж бензиновий мотор. Lamborghini Urus зможе претендувати на звання найпотужнішого кросовера планети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рекорд: фанати Tesla Model S проїхали 1000 км без підзарядки

Дебют новинки запланували на вересень на міжнародному автосалоні у Франкфурті. Продажі позашляховика стартують в третьому кварталі 2017 року за $200 тис.

У 2018 році Lamborghini збирається випустити близько 1 тис. кросоверів, а через рік довести обсяг виробництва Urus до 3,5 тис. машин. Саме Urus повинен стати найпопулярнішою моделлю італійської марки, забезпечивши приблизно половину річних продажів.

Нідерландські студенти побудували найекологічніший автомобіль у світі. У конструкції електромобіля Lina застосовані біорозкладані матеріали, переважно це буряк і льон.

Зараз ви читаєте новину «Lamborghini Urus показали на тест-драйві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі