четвер, 10 квітня 2014 19:09

Lamborghini підготувала для Джекі Чана особливий Aventador
4

Компанія Lamborghini представила спеціальну версію суперкара Aventador, випущену в єдиному екземплярі на честь 60-річчя кіноактора Джекі Чана. Публіці автомобіль буде показаний на моторшоу в Пекіні.

Новинка побудована за програмою індивідуалізації суперкарів Lamborghini, яка називається Ad Personam.

"Авентадор" для Джекі Чана отримав ексклюзивне "титанову" забарвлення кузова і чорні легкосплавні диски. В оформленні салону використані червоні і чорні відтінки. На дверях і сидіннях вишита справжнє прізвище актора Long.

Технічна начинка суперкара не змінилася. Повнопривідний Aventador оснащений 6,5-літровим дванадцятициліндровим двигуном потужністю 700 кінських сил і семиступінчастою роботизованою коробкою передач. Першу "сотню" купе набирає за 2,9 секунди. Максимальна швидкість - 350 кілометрів на годину.

Суперкар Джекі Чана буде виставлений на аукціон. Кошти, отримані від продажу ексклюзивного "Авентадора", актор спрямує у фонд розвитку китайського кінематографа. Вартість звичайної версії автомобіля на місцевому ринку становить 7 мільйонів 380 тисяч юанів (1 мільйон 200 тисяч доларів).

Зараз ви читаєте новину «Lamborghini підготувала для Джекі Чана особливий Aventador». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі