пʼятниця, 24 травня 2019 08:21

Космічну Tesla Rоadster Ілона Маска привезли в Київ
11

Tesla Rоadster
Фото: Володимир Мукан
Tesla Rоadster
Tesla Rоadster
Коник
Електромобілі виставки виставки електротранспорту і гібридів Plug-In Ukraine

Вночі в Київ привезли рідкісний в Україні спорткар Tesla Rоadster. Саме таку машину американський інноватор і бізнесмен Ілон Маск торік відправив у космос на орбіту планети Марс. Електромобіль покажуть у рамках виставки електротранспорту і гібридів Plug-In Ukraine, яка починається сьогодні. Вона триватиме до 26 травня у виставковому центрі "Акко Інтернешнл" на просп. Перемоги.

Червону Tesla Rоadster в Україні презентують вперше. Її на захід привезла компанія ElectroCars. Електромобіль привезли вчора о 00:00 на територію виставкового центру. Протягом 15 хвилин вивантажують з лафету й ставлять на стенд поряд із розібраною Model S і її вузлами.

"Це перша модель Tesla. Її збирали в Британії із 2008 року на основі спорткара Lotus, - говорить СЕО ElectroCars Олександр Кравцов. - Наша машина - одна з перших зроблених. Її порядковий номер, вказаний на кузові, 150. Конструктивно машина дуже цікава. Я радий, що тепер кожен, хто прийде на виставку, зможе побачити першу і відому модель виробника Tesla".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова Tesla Model Y в Україні з'явиться раніше, ніж в ЄС - 6 фактів про модель

Перша презентація моделі відбулася 2006 року. Машина має алюмінієву раму, легкий полікарбонатний кузов. Запас ходу першої генерації Rоadster - 390 км. Максимальна швидкість, обмежена електронікою, - 210 км/год. До "сотні" родстер розганяється за 4 секунди.

Вчора на Plug-In Ukraine привезли десятки електромобілів. Серед них Nissan Leaf другого покоління, Chevrolet Bolt, Tesla Model S, BYD та інші марки. Також є різноманітні електричні зарядки й аксесуари до електричного транспорту. Також є розібраний зразок Tesla Model S і вузлами й агрегатами від нього. Можна побачити принцип роботи машини.

Торік на такій виставці електромобілів і гібридів вперше презентували Tesla Model 3

Зараз ви читаєте новину «Космічну Tesla Rоadster Ілона Маска привезли в Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі