четвер, 03 квітня 2014 17:07

Корейці виклали перший тизер нового мінівена Kia Carnival

У мережі з'явився перший тізер мінівена Kia Carnival третього покоління, який продається на ринку США під назвою Sedona. Прем'єра новинки відбудеться в кінці квітня на моторшоу в Нью-Йорку.

Судячи по зображенню, наступний Carnival отримає стрілоподібні фари головного світла зі світлодіодними секціями денних ходових вогнів, велику радіаторну решітку, виконану у фірмовому стилі марки - "ніс тигра", а також більш похиле лобове скло..

Детальна інформація про мінівен поки тримаються в секреті. Очікується, що новинка зможе вмістити до восьми пасажирів, а салон отримає кілька варіантів конфігурацій з безліччю різних кріплень для багажу та інвентарю. Склад обладнання Kia Carnival, зокрема, передбачатиме новий інформаційно-розважальний комплекс і систему стеження за "мертвими зонами".

Імовірно, в моторну гамму нового Carnival увійде 3,3-літровий бензиновий двигун V6, віддача якого складе 290 кінських сил і 341 Нм крутного моменту.

 
Зараз ви читаєте новину «Корейці виклали перший тизер нового мінівена Kia Carnival». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі