Ексклюзиви
четвер, 31 березня 2011 12:15

Kia показала електричний кросовер Naimo, що розганяється до 150 км / год
7

Сьогодні, 31 березня, на автосалоні в Сеулі "Kia Motors Corporation" провела світову прем'єру концепт-кара електричного кросовера "Kia Naimo".

Назва "Naimo" - похідна від корейського слова "Ne-mo", яке означає "квадратна форма". Як зазначають в компанії, "Naimo" це ідеальний баланс інновацій, високих технологій і корейських традицій, передає ЛІГАБізнесІнформ.

Модель розроблялася міжнародною командою дизайнерів Kia в Сеулі під керівництвом Пітера Шрайера. Стилістика концепту характеризується простими, але рельєфними формами, які підкреслені низкою яскравих деталей.

У концепт-карі відсутні центральні стійки. Люк на даху має асиметричну форму. У "Naimo" не передбачені "двірники" на лобовому склі. Функції склоочисника виконують спеціальні датчики, які забезпечують повітряний струмінь під тиском. Дзеркала заднього виду замінені на мініатюрні камери.

Габаритна довжина автомобіля становить 3890 мм, колісна база - 2647 мм, ширина - 1844 мм і висота - 1589 мм відповідно.

"Naimo" оснащений електричним двигуном потужністю 80 кВт (109 к.с.) і максимальним обертовим моментом 280 Нм, що дозволяє розвивати максимальну швидкість в 150 км / год.

На одному заряді концепт може подолати до 200 км шляху. Повна зарядка батареї займає до 5,5 годин. На 80% потужності батарею можна зарядити за 25 хвилин.

Зараз ви читаєте новину «Kia показала електричний кросовер Naimo, що розганяється до 150 км / год». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути