четвер, 23 січня 2014 11:50

Jeep показали спецверсії позашляховиків Cherokee, Grand Cherokee і Wrangle
9

Jeep представив спеціальні версії позашляховиків Cherokee, Grand Cherokee і Wrangler. Відрізняються особливим оформленням новинки вже вийшли на домашній ринок.

Стилізований "Черокі" може похвалитися чорними вставками в решітці радіатора і передньому бампері поряд з чорними ж 18-дюймовими дисками і інтер'єром. Для нього передбачено чотири колірні схеми, передній або повний привід, а також 2,4-літровий MultiAir і шестициліндровий 271-сильний Pentastar об'ємом 3,2 л на вибір. Незалежно від вибору мотора, кросовер отримає 9-ступінчастий автомат.

У Grand Cherokee Altitude в екстер'єрі виділяються хромовані і чорні елементи, тонована оптика і 20-дюймові колеса. У салоні тут, крім оздоблення шкірою, можна відзначити мультимедійну систему Uconnect, люк, передні сидіння і кермо з підігрівом. Під капотом моделі ховається 3,6-літрова "шістка" Pentastar потужністю 290 конячок, що працює в парі з 8-діапазонним автоматом.

Wrangler Altitude, в свою чергу, побудований на базі Wrangler Sahara і відрізняється чорними вставками як зовні, так і всередині, 18-дюймовими дисками, шкіряним салоном. Новинка підготовлена у двох - і чотирьохдверних модифікаціях, а рух її призводить 285-сильний V6 об'ємом 3,6 л.

Зараз ви читаєте новину «Jeep показали спецверсії позашляховиків Cherokee, Grand Cherokee і Wrangle». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі