понеділок, 17 липня 2017 17:50

Jaguar E-Pace зробив фантастичний стрибок з трампліну
9

Фото: autocentre.ua

У столиці Великобританії презентували автомобіль Jaguar E-Pace.

Під час офіційного представлення Jaguar здійснив стрибок з трампліну з переворотом "бочка". Його довжина 19,08 м. Досягнення внесли в Книгу рекордів Гіннеса. Трюк виконав каскадер Террі Грант, повідомляє newsyou.info.

Автомобіль побудований на платформі Range Rover Evoque. Він має похилий дах, вузькі діодні фари та розширені задні крила.\

В інтер'єрі автомобіля - 10,2-дюймовий тачскрін і Wi-Fi. Jaguar E-Pace оснащений системою автоматичного гальмування, розпізнавання дорожніх знаків і стеження за втомою водія.

Місткість багажнику 577 л. Кросовер має дволітровий двигун з турбонаддувом Ingenium. Бензиновий мотор розвиває 250 к.с. і 300 к.с. дизельні - 150 к.с., 180 к.с. і 240 к.с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Богдан" вироблятиме газові автобуси

Автор: autocentre.ua
 

Найпотужніший кросовер Jaguar E-Pace 2018 розганяється до 100 км/год за 6,4 с і розвиває 243 км/год.

Jaguar E-Pace з'явиться у продажу на початку 2018-го. Вартість базової версії становитиме € 35 тис. Ціна потужніших коливатиметься від €55 тис. до € 60 тис.

Японська автомобільна корпорація Toyota запустила у виробництво першу в світі машину з водневим двигуном – Toyota Mirai. Автомобіль рухається за рахунок реакції окислення водню всередині електрохімічного генератора. Замість шкідливих вихлопів новий седан виробляє чисту воду.

Зараз ви читаєте новину «Jaguar E-Pace зробив фантастичний стрибок з трампліну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі