пʼятниця, 05 липня 2019 17:24

Hyundai представила новий унікальний двигун

Hyundai представила новий унікальний двигун
Компанія Hyundai представила двигуни нового покоління з унікальною технологією. Фото: з відкритих джерел

Компанія Hyundai представила двигуни нового покоління з унікальною технологією.

Новий силовий агрегат Smartstream G T-GDi з об'ємом 1.6 л економічніший, потужніший і продуктивніший порівняно з попередними моделями. На двигуні індивідуально регулюється момент, час і глибина відкриття клапанів. Це забезпечує технологія CVVD. Вона дає підвищення продуктивності агрегата на 4%, ефективність використання палива на 5%, а також знижує рівень шкідливих викидів на 12%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укравтодор відзвітував про ремонт на Вінниччині

Коли машина рухається з постійною швидкістю, а двигун працює на низьких або середніх обертах, CVVD відкриває впускний клапан від середини до кінця такту стиснення. Це допомагає підвищити ефективність використання палива за рахунок зменшення опору, викликаного стисненням.

Коли потужність двигуна висока, наприклад, коли автомобіль рухається на високій швидкості, впускний клапан закривається на початку такту стиснення. Це реалізовано, щоб збільшити кількість повітря, що використовується для займання палива в циліндрі. Це підвищує крутний момент для ефективнішого прискорення.

Презентація силового агрегата відбулась 3 липня на спеціальному заході у Hyundai Motorstudio Goyang. Про це повідомили на tsn.ua.

Hyundai Motor працює над операційною системою для своїх "розумних автомобілів" - ccOS.

Зараз ви читаєте новину «Hyundai представила новий унікальний двигун». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі