вівторок, 02 жовтня 2018 14:42

Honda показала новий гібридний кросовер

Honda випустить гібридний кросовер на базі CR-V

Компанія представила на Паризькому автосалоні оновлений серійний кросовер. Автомобіль планують продавати в Європі вже в 2019 році, передає Motor1.

Найбільші зміни в салоні авто. Крісла оббили тканиною і шкірою. Крім того вони стали більш зручними для далеких поїздок. Також авто отримало значно вищий рівень звукоізоляції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкреативніша та найдорожча - як рекламують авто Honda

  Компанія Honda представила на Паризькому автосалоні оновлений серійний кросовер HR-V. фото:
Компанія Honda представила на Паризькому автосалоні оновлений серійний кросовер HR-V. фото:

Зовнішній вигляд кросовера практично без змін. Трохи змінили решітку радіатора, зробили її з більш глибокими повітрозабірниками і блискучою панеллю над ним. Трохи змінили оптику. Корми Honda HR-V синхронно з передом отримала хромований панель між фарами.

В авто вбудували 1,5-літровий бензиновий мотор з 6-ступінчастою механічною коробкою передач або варіатором. В Україні кросовер можна буде купити ще до кінця 2018 року.

Honda показала оновлений Civic 2019. Вона дісталася спершу американським покупцям. Оновлення лиш злегка змінило зовнішність моделі. У передньому бампері з'явились чорні глянсові акценти, трохи змінилась форма нижньої радіаторної решітки і оптики, а на кормі додано хромовий декор для бамперу. Підкреслити оновлення зовнішності покликані нові колісні диски з кількома дизайнами максимального розміру у 18 дюймів.

Зараз ви читаєте новину «Honda показала новий гібридний кросовер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі