пʼятниця, 08 серпня 2014 14:03

Газ для авто може істотно подорожчати

Газ для авто може істотно подорожчати
Фото:total.kz

Зріджений газ продовжує дорожчати в оптових закупівлях. За останні півмісяця його середня вартість (опт) збільшилася на 1000 грн. за тонну і досягла рівня 14210 грн. за тонну.

Оскільки ціна скрапленого газу прив'язана до курсу долара, також можливі коливання вартості через його зміни. Що цікаво, на сьогоднішній день поставки газу з Росії йдуть без будь-яких проблем. Якщо й виникають проблеми, пов'язані вони із зростанням внутрішнього споживання.

"Є деякі випадки, коли російські компанії обмежують обсяг одноразової угоди 10 цистернами в реакцію на часті повідомлення про підрив залізничного полотна на сході країни. В іншому імпорт йде в нормальному режимі", - зазначив директор компанії "Надія" Станіслав Батраченко.

Також представник оператора зазначив: "При курсі долара в 12 грн/$1 ціна автогазу повинна була зупинитися на позначці 8,50 грн/л. Однак зараз вона може досягти 8,90 грн/л".

Зараз ви читаєте новину «Газ для авто може істотно подорожчати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі