понеділок, 16 січня 2017 17:13

Ford випустить поліцейські електромобілі

Ford випустить поліцейські електромобілі

Американський автовиробник планує збільшити виробництво електромобілів і гібридів.

Протягом наступних років на світовий ринок вийдуть 7 із 13 нових гібридних моделей, серед яких — F-150 Hybrid, Mustang Hybrid та гібридний автомобіль із заряджанням від електромережі Transit Custom.

До 2020 року Ford розширить лінійку, створивши дві нові моделі поліцейських авто з електричним двигуном і позашляховик з електричним приводом і запасом ходу 480 км, повідомляє Gazeta.ua компанія.

Електричні моделі виготовлятимуть на розширеному заводі Ford у місті Флет-Рок, що у штаті Мічиган. Автовиробник інвестує у підприємство $700 млн. Це дозволить не лише вдосконалити та розширити завод, а й створити 700 додаткових робочих місць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ford тестуватиме автомобілі на екстремальній "Фабриці погоди"

На заводі планують випускати також і Ford Mustang та Lincoln Continental.

Цьогоріч Ford планує випробувати нову технологію зарядки електромобіля. Вона бездротова і дозволить зробити заряджання електромобіля не складнішим за паркування на стоянці, наголошує автовиробник.

У квітні 2017 року американський автовиробник відкриє інноваційний дослідницький центр, де в екстремальних погодних умовах випробовуватиме свої автівки. Там моделюватимуть екстремальні погодні умови.
Зараз ви читаєте новину «Ford випустить поліцейські електромобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі