вівторок, 23 вересня 2008 08:44

Fiat представив спеціальну версію моделі 500 (ФОТО)

22 вересня Fiat оголосив про початок продажів спеціальної версії Fiat 500. Як повідомляє autoblog.com, автомобіль зроблений спільно з італійським виробником джинсового одягу Diesel. Від стандартної моделі ця машина відрізняється сріблястими молдінгами і накладками на бампер, а також іншими колісними дисками і трьома новими кольорами кузова. На версії з 100-сильним 1,4-літровим двигуном гальмівні супорти забарвлюватимуться в жовтий колір.

Шістнадцятидюймові колісні диски і ручка КПП прикрашені логотипом Diesel, а на порогах видавлені слова "Forsuccessfulliving". У салоні - сидіння, обтягнуті щільною тканиною, що нагадує джинсову матерію з жовтим прострочуванням, на спинках яких зроблені кишені у вигляді кишень джинсів.

За два роки планується випустити 10000 автомобілів, продаватися ж новинка буде в Європі за ціною 15 тисяч євро за версію з 1,2-літровим двигуном і 17 тисяч євро за версію з 1,4-літровим мотором або 1,3-літровим турбодизелем, повідомляє Лента.ru.

Зараз ви читаєте новину «Fiat представив спеціальну версію моделі 500 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі