четвер, 18 лютого 2021 10:47

Електрокросовер Mercedes-Benz EQC обзавівся новими модифікаціями
4

Німецький автовиробник Mercedes-Benz представив нові модифікації електрокросовера EQC – 400 4Matic та спортивну версію AMG Line. Новинки обійдуться у €66 тис. та €73, 2 тис. відповідно.

У Німеччині, завдяки державній підтримці, автівки коштуватимуть на €7,5 тис. дешевше, повідомляє пресслужба виробника. Обидві модифікації оснастили 2 тяговими електромоторами, сумарна потужність яких досягає 408 к.с. Живлення для них забезпечує батарея місткістю 80 кВт-год. Запас ходу становить 420-460 км.

Фото: media.daimler.com

Спорт-версія EQC 400 4Matic AMG Line отримала чорну радіаторну решітку Black Panel, глянцеві чорні декоративні вставки, передній спойлер, чорний дифузор з хромованими вставками, 19-дюймові диски AMG та корпуси зовнішніх дзеркал у колір кузова.

Розгін від 0 до 100 км/год займає 5,1 с., а максимальна швидкість кросовера обмежена електронікою на позначці у 180 км/год.

У салоні з'явилися спортивне кермо з обробкою шкірою Nappa та перфорацією, крісла з розвиненою бічною підтримкою, оброблені комбінованою шкірою та мікрофіброю c прострочкою сірого кольору, особливе оздоблення приладової панелі, педалі з чорними гумовими вставками, килимки AMG тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали оновлений електрокар Chevrolet Bolt

Компанія Mercedes представила новий компактний електричний кросовер EQA 250 вартістю €39 950. Заявлений запас ходу становить 486 км.

Зараз ви читаєте новину «Електрокросовер Mercedes-Benz EQC обзавівся новими модифікаціями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі