вівторок, 16 квітня 2019 07:58

Електрокари взлетять у ціні: назвали причину

Електрокари взлетять у ціні: назвали причину
Tesla подорожчають на $3 тис. через функцію автопілоту. Фото: HEvCars

З 1 травня вартість електромобілів збільшиться на $3 тис. через нову опцію. Відтепер в автомобілях Tesla буде функція автопілоту Full Self-Driving.

Зараз при додаванні під час оформлення замовлення ця опція коштує $5 тис, повідомив у Twitter Ілон Маск.

Автопілот Full Self-Driving здатний самостійно паркуватися і виїжджати до власника за викликом. Він автоматично підбирає оптимальний маршрут до місця призначення по навігатору і рух по ньому. Їде по шосе, перебудовуючись між смугами і повертаючи на вигинах доріг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Volkswagen показав електричну новинку раніше

Проте опція поки не реалізована повністю. До кінця року компанія планує навчити систему розпізнавати і реагувати на знаки STOP і сигнали світлофора, а також переміщатися по дорогах в межах міста. Маск стверджує, що в найближчі пару років система забезпечить повністю самостійний рух.

У Tesla планують навчити свого автопілота самостійно об'їжджати ями на трасі. Упродовж 300 км поїздки шеф-редактора видання electrek.co Фреда Ламберна на Model 3, нею керував автопілот останньої версії. Проте, чоловік кермував автомобілем самостійно щоразу, коли на дорозі траплялися ями.

Зараз ви читаєте новину «Електрокари взлетять у ціні: назвали причину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі