пʼятниця, 10 квітня 2020 16:40

Дуже боїться Covid-19 – у авто президента поставили антивірусні ширми

Дуже боїться Covid-19 – у авто президента поставили антивірусні ширми
Автомобілі французького президента обладнали щитками від коронавірусу. Фото reuters.com

Увесь автопарк французького президента Емманюеля Макрона обладнали спеціальними щитками, які не допускають просочування вірусу до президента від водіїв і охорони. Про це повідомляє Jenmarkmorandini.com.

Панелі виготовила компанія Usipanel з Тулузи в рамках боротьби з епідемією коронавірусу.

"Ми звернулися до Єлисейського палацу, запропонувавши ці бар'єри, і отримали протягом дня згоду на обладнання автомобілів президента та його радників", - розповів співзасновник компанії Франсуа Шантр'є.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легендарний лімузин Брежнєва виставили на продаж

З 17 березня у Франції діє суворий режим карантину. Дозволяють залишати будинки тільки за гострої потреби, що чітко визначено правилами. На кожен вихід треба заповнювати спеціальну паперову форму або активізувати онлайн QR-код із вказуванням персональних даних, адреси, дати і часу виходу з дому. За порушення режиму - штраф у 135 євро або позбавлення волі на кілька місяців.

До контролю за дотриманням карантину міністерство внутрішніх справ залучило 160 тис. поліцейських і жандармів. Кількість жертв коронавірусу у Франції перевищила 12 тис. осіб. За добу в країні зафіксували півтори тисячі смертей від Covid-19.

Зараз ви читаєте новину «Дуже боїться Covid-19 – у авто президента поставили антивірусні ширми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі