четвер, 17 квітня 2014 11:32

До Львова привезли дві нові Maserati
24

Фото: Фото: Леся Межва

Дві нові моделі чи не найрозкішніших серійних спортивних автомобілів від легендарного італійського виробника Maserati представили у Львові - це Maserati Ghibli і Maserati Quattroporte.

Львів став другим містом України, де бренд продає свої авто. Минулого року салон відкрили у Києві. У Львові машини продаватиме Західно-український Автомобільний Дім.

Maserati Quattroporte шостого покоління вперше показали широкій публіці на Детройтському автошоу 2013 року. Його вирізняє потужний двигун, просторий розкішний салон та довгий, масивний ніс. Дизайн екстер'єру спортивного седану відрізняє решітка радіатора, три бічні решітки повітрозабірника і трикутна задня стійка. У цій моделі 3-літровий двигун V6 з турбонаддувом, розробником якого є Maserati та Ferrari. Максимальна швидкість автомобіля 283 км/год, при чому розгін до 100 км/год відбувається лише за 4,9 секунд. Ці показники роблять седан таким же швидким, як і більшість дводверних автомобілів. Салон Quattroporte оздоблений деревом та шкірою. І ще одна корисна функція – в автомобілі працює Wi-Fi точка.

Двигун Maserati Ghibli було розроблено для мінімального споживання палива та водночас забезпечення спортивної динаміки. Його максимальна потужність 330 к.с. за 5000 обертів на хвилину і 450 Нм за 1750 обертів на хвилину. Натиснувши кнопку Sport, водій активізує функцію турбонаддуву, що збільшує крутний момент двигуна до 500 Нм. Зі стану спокою Maserati Ghibli із двигуном V6 прискорюється до 100 км/год за 5,7 сек та досягає максимальної швидкості 274 км/год.

У цій моделі особливий дизайн панелі приладів. Її плавні лінії сходяться в центрі, де увагу привертає традиційний годинник Maserati з синім циферблатом та значком компанії - тризубом Нептуна. Він одночасно є перевернутою літерою М, що означає прізвище братів Мазератті. У центрі панелі розташований 8,4-дюймовий сенсорний дисплей, що забезпечує зручне управління більшістю пристроїв.

Ghibli коштує приблизно 67 тис. євро, у ньому є бензинова і дизельна версія. Quattroporte оцінили у 109 тис. євро.

Минулого року компанія продала 15 тис. своїх авто. Наступного вийде перший позашляховик Maserati.

Зараз ви читаєте новину «До Львова привезли дві нові Maserati». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі