четвер, 18 вересня 2008 16:43

Для випуску нового суперкара Pagani побудує окремий завод

Для випуску нового суперкара Pagani побудує окремий завод

Відомий виробник суперкарів Pagani планує в 2010 році почати серійне виробництво нової моделі, яка поки що носить кодову назву C9. Як повідомляє британське видання Evo, для її випуску побудують окремий завод, який буде в три рази більшим за існуюче складальне підприємство в італійському місті Модена. Потужності нового заводу дозволять випускати до 60 автомобілів на рік, тоді як на підприємстві в Модені щорічний обсяг виробництва не перевищує 16 машин.

Наразі все ще продовжується доробка нової моделі Pagani. За попередньою інформацією, C9 отримає восьмициліндровий мотор компанії Mercedes-benz і зовнішність, виконану в стилі суперкара Zonda. При цьому за своїми габаритами новинка стане небагато компактнішою за свого попередника.

Відзначимо, що чотири прототипи суперкара C9 вже проходять випробування на надійність. Машини повинні проїхати в цілому 800 тисяч кілометрів, а також пройти тести в умовах холодного і жаркого клімату при температурах від плюс 48 до мінус 30 градусів за Цельсієм.

Новий автомобіль Pagani, на відміну від суперкара Zonda, що продавався лише на декількох певних ринках, стане першою глобальною моделлю марки. Очікується, що дебют серійної версії C9 відбудеться наступного року на моторшоу в Женеві, повідомляє Лента.Ру

Зараз ви читаєте новину «Для випуску нового суперкара Pagani побудує окремий завод». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі