пʼятниця, 04 грудня 2015 14:49

Чотирирічній дівчинці довірили керувати 18-тонним самоскидом за 150 тисяч євро
5

Live Test Volvo FMX
Фото: Volvo Trucks
Live Test
Live Test
Live Test
Live Test

Шведська компанія Volvo Trucks випустила цікавий відеоролик під назвою Live Test, на якому демонструється, як чотирирічна дівчинка Софі за допомогою радіопульта управляє 18-тонним самоскидом Volvo FMX.

Нова рекламна акція показує, наскільки надійні й міцні вантажні транспортні засоби шведського виробника, оснащені сучасною системою автоматичного підключення переднього ведучого моста Automatic Traction Control.

Спочатку вантажівка врізалася в важкий ящик, що розгойдувався на мотузці, а потім проїхала високий бордюр і водну перешкоду, здійснила повний переворот і врізалась у бетонний будинок.

Мета всіх цих знущань над самоскидом - це демонстрація можливостей машини, зокрема її високої надійності й безпеки. Також у фільмі продемонстрували автоматичне регулювання тягового зусилля за допомогою підключення переднього моста.

Це відео стало третім у серії роликів компанії Volvo Trucks під назвою Live Test. До цього тим же самоскидом керував хом'як, а Жан-Клод Ван Дамм зробив шпагат між двома рухомими тягачами.

Крім того продемонстровано захист картера у вигляді сталевої пластини в 3 мм, що витримує навантаження до 5 тонн, захищена сталева кабіна і бампери з високоякісної сталі. За добу відео вже подивилося більше мільйона осіб.

Нагадаємо, китаєць розбив суперкар за 4,1 мільйони доларів.

Зараз ви читаєте новину «Чотирирічній дівчинці довірили керувати 18-тонним самоскидом за 150 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі