субота, 09 квітня 2011 18:01

Чоловіки в шкірі по 40 хвилин вистоюють у черзі на виставку "Мотобайк 2011"
22

Фото: Андрій Шматов / Gazeta.ua

На вихідних у столиці проходить виставка "Мотобайк 2011". Її влаштували в третьому павільйоні Міжнародного виставкового центрі на Броварському проспекті. Експозиція займає близько третини залу.

В 2011-му мотоциклів виставили помітно менше, ніж у попередні роки. Фірмові стенди мають "Хонда", "Ямаха", "БМВ", "Кавасакі" та кілька китайських виробників. Також показують електичні велосипеди та баггі. Представлено кілька майстерень мототюнінгу. Новинок - обмаль.

Більшу частину експозиції відведено під стенди з одягом, захисним спорядженням для мотоциклістів. Уживаний шкіряний одяг з Німеччини продають від 400 грн. Новий — від 1000 грн. На цінниках позначки - "знижка".

Відбулася лише одна презентація — мотоциклів "Хонда". Організатори зробили ставку на конкурси та тест-драйви для відвідувачів виставки. Показові виступи мотоциклістів відбуваються на майданчику перед павільйоном. За номерами квитків щовечора розігрують мототехніку. Тому до каси виставкового комплексу стоїть черга до 200 осіб. Переважають чоловіки в шкіряних штанах та куртках.

Зірка мото-траялу Джуліен Дюпон виступить увечері 9 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіки в шкірі по 40 хвилин вистоюють у черзі на виставку "Мотобайк 2011"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі