понеділок, 08 вересня 2008 15:23

Chrysler скорочує модельний ряд

Щоб подолати кризу продажів, американський концерн Chrysler збирається реорганізувати лінійки своїх трьох брендів - Chrysler, Dodge і Jeep, щоб прибрати так звані "моделі-близнята" - практично однакові автомобілі на загальній платформі, які представлені в одному і тому ж ціновому сегменті, але під різними марками.

Першими на черзі стоять DodgeNitro і JeepLiberty. Планується, що в результаті скорочення до 2012 року залишиться тільки одна з цих моделей, хоча яка саме - поки що невідомо. Про це видання ToledoBlade повідомив Стівен Лендрі, директор по продажах північноамериканського відділення компанії Chrysler.

За ними послідують пари DodgeAvenger - ChryslerSebring і ChryslerAspen - DodgeDurango. Проте, Chrysler навряд чи почне ламати модельний ряд посеред виробничого циклу і, ймовірно, просто припинить подальший розвиток деяких моделей.

Представник компанії заявив, що "вся лінійка піддасться ревізії, щоб відповідати конкретним потребам покупців, які зможуть вибирати різні продукти загалом для трьох брендів автосалону", повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Chrysler скорочує модельний ряд ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі