понеділок, 14 квітня 2014 11:53

Chevrolet розсекретив оновлений седан Cruze
4

Компанія Chevrolet розсекретила оновлений седан Cruze, публічна прем'єра якого відбудеться 20 квітня на моторшоу в Нью-Йорку.

Новинка отримала ряд стилістичних змін екстер'єру та інтер'єру, а також більш багатий набір стандартного і додаткового обладнання. Зокрема, мультимедійна система моделі обзавелася функцією голосового набору і читання текстових повідомлень Siri Eyes Free від компанії Apple.

Дизайн рестайлінгового "Круза" виконаний у дусі оновленого седана Malibu, показаного восени 2013 року. Модель отримала видозмінений передній бампер, іншу радіаторну решітку, світлодіодні денні ходові вогні і інші задні ліхтарі. У салоні з'явилася нова рукоять селектора коробки передач, а також інші підстаканники.

У базове оснащення новинки, продажі якої стартують в США восени поточного року, увійде 10 подушок безпеки. Крім того, доступне обладнання включить мультимедійний комплекс з семидюймовим сенсорним дисплеєм, підтримкою мереж стандарту 4G LTE і точкою доступу Wi-Fi, а також камеру заднього виду і навігатор.

На американському ринку модель буде пропонуватися з бензиновим двигуном об'ємом 1,8 літри та 1,4-літровим турбомотором, розвиваючими 138 кінських сил (крутний момент - 169 Нм і 200 Нм відповідно). Крім того, седан буде доступний з дволітровим дизелем, віддача якого становить 151 кінську силу (357 Нм).

Очікується, що до Європи рестайлінговий "Круз" добереться до 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «Chevrolet розсекретив оновлений седан Cruze». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі