понеділок, 22 лютого 2021 11:08

Чемпіон "Формули-1" розпродає колекцію автівок
5

Чемпіон “Формули-1” розпродає колекцію автівок
Фото: Autocentre
Чемпіон “Формули-1” розпродає колекцію автівок
Чемпіон “Формули-1” розпродає колекцію автівок
Чемпіон “Формули-1” розпродає колекцію автівок
Чемпіон “Формули-1” розпродає колекцію автівок

Чемпіон "Формули-1" Себастьян Феттель вирішив продати частину колекції автомобілів. Феттель звернувся до британського дилера Tom Hartley Jnr.

На продаж виставили 8 автомобілів, 5 з них вдалося продати за 1 день. Гонщик вирішив продати 5 автомобілів Ferrari, 2 Mercedes-Benz і 1 BMW, інформує Autocentre.

Усі автомобілі з колекції мають хороший стан. Окрім того, у колекції Себастьяна Феттеля перебували такі рідкісні екземпляри як LaFerrari, Enzo і F50. Пробіг всіх автомобілів мінімальний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подарунок за 90 млн грн: виготовили єдину версію елітного автомобіля

Наприклад, за 5 років LaFerrari проїхав 490 км, а Enzo - 1790 км. F50 Феттель купив 2015 року і встиг наїздити 6939 км. У комплекті з ним гонщик отримав ще й низку бонусів у вигляді валізи, сумки для багажу, запасного ключа і чохла для автомобіля, які передали новому власнику.

У 3 Ferrari вже є нові власники, ще 2 моделі чекають на покупців. Одна з них - F12tdf. Авто має рідкісний жовтий відтінок Giallo Triplo Strato і вишивку з прізвищем колишнього власника. Авто Феттель купив новим і встиг проїхати всього 1183 км. 2-й - 458 Speciale. На ньому гонщик подолав 3077 км. Крім італійських автомобілів, на продаж виставили Mercedes-Benz SL65 AMG Black Series, Mercedes-Benz SLS AMG 2010 року і BMW Z8 2002 року.

Нещодавно відбулася презентація потужного гібридного автомобіля спортивного типу. Його презентувала британська компанія McLaren.

Зараз ви читаєте новину «Чемпіон "Формули-1" розпродає колекцію автівок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі