неділя, 06 червня 2021 14:20

Bugatti Veyron сфотографували в Києві
3

Французький гіперкар сфотографували в Україні
Фото: topgir.com.ua
Французький гіперкар сфотографували в Україні
Французький гіперкар сфотографували в Україні

Bugatti Veyron сфотографували в Україні.

Французький гіперкар виявили на бульварі Лесі Українки в Києві, повідомляє "Топжыр".

Це лімітований Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse WRC. Його раніше бачили на одному з прикордонних пунктів пропуску. На автомобілі іноземні номерні знаки.

Bugatti Veyron випускався з 2005 по 2015 рік. Створили лише 450 екземпляри цієї моделі - 300 звичайних купе і 150 родстерів. Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse WRC зібрали лише вісім. Версія присвячена світовому рекорду швидкості для кабріолетів - 409 км/год. Автомобіль оснащений 1200-сильною версією 8,0-літрового W16 з чотирма турбінами.

Гіперкар важить 2,2 т, набирає 100 км/год за 2,6 с. На Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse WRC є спеціальний спойлер на даху. Він зменшує шум в салоні. Є просунута система повного приводу і регульована підвіска.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Opel презентував перший електричний рестомод Manta

Новий гіперкар коштував $2,5 млн.

Голова бренду Aston Martin Тобіас Моерс протестував новий гіперкар Valkyrie. Відповідне відео оприлюднили в YouTube. Тобіас Моерс назвав машину "неймовірною історією". Гіперкар Valkyrie є абсолютно особливим, а також не схожим на інші автівки, якими йому доводилося керувати.

Зараз ви читаєте новину «Bugatti Veyron сфотографували в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі