пʼятниця, 26 грудня 2014 17:21

Британці створили ідеальний автомобіль року

Британське видання Autocar створило образ ідеального автомобіля з усіх кращих новинок, які приніс рік, що минає. Зрозуміло, що на світ така машина ніколи не з'явиться, але сам підхід вельми цікавий. Ось що вийшло.

Гальма. Англійці обрали механізми з звичайними чавунними дисками від спорткара Chevrolet Corvette трековому виконанні Z51, зазначивши відмінне почуття педалі.

Рульове управління. По цьому пункту лідирують відразу два автомобілі: Porsche 918 Spyder і McLaren 650S, який представляє собою модифікований MP4-12C.

Звук вихлопу. У цій номінації кращим виявився Jaguar F-Type, оснащений 5-літровим компресорним мотором. З невеликим відставанням йдуть нижневальний 6,2-літровий V8 від Chevrolet Corvette Stingray і 4,0-літровий V8 від Mercedes-AMG GT S.

Інтер'єр. Найбільш зручним для задніх пасажирів став Rolls-Royce Wrait, тоді як водія найбільше влаштують McLaren P1 і Renault Megane RS 275 Trophy.

Двигун. Думаємо, мало хто заперечить британцям, які облюбували  605-сильний V8 4.5 від Ferrari 458 Speciale

Кузов. Цілком логічно, що кращим кузовом має вуглепластиковий монокок гібридного BMW i8.

Практичність. Цілком логічно, що британці вибрали фургон, але не повнорозмірний, а компактний. Так що найбільш практичною машиною став Ford Grand Tourneo Connect.

Шасі. З невеликим відривом кращим визнано Caterham Seven 160, який наздоганяють Vauxhall VXR8 (Chevrolet SS), BMW M4 Coupe і McLaren P1.

Трансмісія. Ніяких "автоматів" та інших роботизованих коробок передач! Тільки класика - 6-ступінчаста "механіка" від Porsche Cayman GTS.

 
Зараз ви читаєте новину «Британці створили ідеальний автомобіль року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі