середа, 16 квітня 2014 18:25

Британці обновили компактний позашляховик MINI Countryman
15

У Нью-Йорку відбудеться прем'єра оновленої моделі компактного британського кросовера MINI Countryman. Автомобіль отримав прості косметичні нововведення і модернізований силовий агрегат для версії "S". 

Відрізнити рестайлінгову версію компактного кросовера можна буде за видозміненою решіткою радіатора, затемненим світлодіодним фарам, новим круглим  протитуманним фарам, легкосплавным 17-дюймовими колісними дисками і металевим захисним планкам бамперів і порогів, які раніше були додатковими аксесуарами. Нова оптика є стандартним обладнанням тільки для Cooper S JCW. Авто доступний в чотирьох свіжих кольорах кузова, в їх числі зелений "Jungle Green", як на фото, синій "Starlight Blue" і сірий "Midnight Grey".

Контрастні акценти (дах, стійки і корпуси дзеркал заднього виду) додадуть індивідуальності зовнішнього вигляду автомобіля. Опціонально чорною фарбою "Piano Black" можуть бути покриті окантовка фар, рейлінги на даху і т. д. Всередині кросовера покращилася шумоізоляція і змінилася приладова дошка, в той час як селектор коробки передач оздоблений хромом.

У гамі силових агрегатів був лише модифікований 1,6-літровий чотирициліндровий бензиновий турбований мотор, який встановлюється на MINI Countryman S. Його вихідну потужність збільшили на 6 кінських сил - до 190 коней, залишивши незмінним максимальний крутний момент в 240 ньютон метрів. Розгін до сотні вдалося скоротити на 0,1 секунди - до 7,5 секунд. Інші дизельні та бензинові мотори, які розвивають максимальну потужність від 98 до 218 кінських сил, залишилися колишніми.

Зараз ви читаєте новину «Британці обновили компактний позашляховик MINI Countryman». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі