вівторок, 05 лютого 2019 17:46

"Богдан" запускає виробництво електромобілів

Торік українці зареєстрували 11 тис. автомобілів на електротязі. 2017-го - 3,2 тис.Щодня 20 українців пересідають на електромобілі,інформує Міністерство інфраструктури.

Інтерес українців потрібно задовольняти не тільки за рахунок імпорту, а й за допомогою власного виробництва. "Богдан" розвиває виробництво в цьому напрямку, повідомляють у корпорації.

На виробництві є технологічні можливості для випуску власних електромобілів. Зараз корпорація представляє на ринку такі моделі як Hyundai IONIQ Electric і IONIQ Hybrid. Нинішнього місяця "Богдан" виведе в продаж JAC iEV7S.

Автор: bogdan.ua
  «Богдан» виводить на ринок модель JAC iEV7S.
«Богдан» виводить на ринок модель JAC iEV7S.

"Такі автомобілі цілком можливо будувати і на заводах нашої країни. Завдяки цьому "зелені" автомобілі стануть більш доступними для населення", - йдеться у повідомленні "Богдана".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які електромобілі з'являться у нинішньому році

Про те, що Україна має потенціал до випуску електромобілів, свідчить той факт, що торік з'явилася електричний вантажівка. Її виготовили для компанії Banke Electromotive.

Виробництво електрокарів також стає можливим завдяки прийнятим законопроектам 8159 і 8160. Вони знижують податки на виробництво машин і сприяють вливанням іноземних інвестицій в український автопром.

Офіс Амбассадора відновлюваної енергії в Україні отримав сім електромобілів BMW i. Ключі від авто вручила співачка Руслана. BMW i працюватимуть для забезпечення роботи офісу Амбассадора.

Зараз ви читаєте новину «"Богдан" запускає виробництво електромобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі