пʼятниця, 19 червня 2020 19:05

Більший і розкішніший - яким буде новий універсал Volkswagen Golf

Більший і розкішніший - яким буде новий універсал Volkswagen Golf
Яким буде новий універсал Volkswagen Golf Фото mmr.net.ua

Днями у Німеччині фотошпигуни зняли новий універсал Volkswagen Golf без камуфляжу. Автомобіль проходив останній етап випробувань на міських дорогах.

Судячи з оснащення, на опублікованих знімках зображений Volkswagen Golf Variant в базовому виконанні – у нього маленькі колісні диски і прибрані патрубки вихлопної системи. Автомобіль виглядає більшим за попередню генерацію, капот здається коротшим. Через це можна припустити, що нове покоління отримає просторіший салон і багажник.

За попередніми інформацією, вся технічна частина буде успадкована універсалом від хетчбека. Однак, достеменно не відомо, чи стане Volkswagen випускати гібридну версію GTE, дизельну GTD і "заряджену" R.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві почали евакуювати покинуті авто

Офіційна презентація моделі має відбутися до кінця року. Старт продажів поки не відомий.

Серед німців Golf у кузові універсал дуже популярний. Остання генерація цієї моделі була значно популярнішою, ніж дешевша і не менш функціональна Skoda Octavia Combi.

Зараз ви читаєте новину «Більший і розкішніший - яким буде новий універсал Volkswagen Golf». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі