вівторок, 06 березня 2018 11:55

Bentley показав свій перший гібридний автомобіль
15

Фото: drive.

Британська автомобільна компанія Bentley привезла на автосалон у Женеву свій перший позашляховик із гібридним двигуном.

Bentayga Hybrid має силову установку V6 і електродвигун. E-Hybrid матиме потужність до 462 к.с., пише nv.ua.

Привід працює в 3 режимах: EV Drive (тільки електротяга), Hybrid Mode (гібридний режим) і Hold Mode (підтримання заряду батареї).

Позашляховик зможе проїхати на одному акумуляторі 50 км. За допомогою спеціальної зарядки він заряджатиметься за 2,6 год. Від домашньої розетки - за 7,5 год.

Гібридне авто може бути 4-місним і 5-місним. За доплату доступні комфортні передні крісла з 22 електрорегулюванням, підігрівом, вентиляцією і масажем. Мультимедійний комплекс з 8-дюймовим дисплеєм можна доповнити 1950-ватною аудіосистемою Naim з 18 динаміками.

Автор: drive.
 

Автомобіль оснастили GPS-позиціонуванням. Він вираховуватиме найкращий час для використання електродвигуна в гібридному режимі. У додатку буде пошук найближчих зарядних станцій.

Автор: drive.
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Женевський автосалон відмовився від дівчат-моделей

Власник автомобіля може завантажити на свій смартфон фірмові програми компанії. За допомогою них можна стежити за зарядкою батареї і управляти деякими функціями автомобіля. До прикладу, прогріти або охолодити салон до свого приходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найкращий автомобіль Європи

Серед навігацій - адаптивний круїз-контроль, автоматичне гальмування, моніторинг сліпих зон і розпізнавання дорожніх знаків. Також є камери кругового огляду.

Продажі автомобіля Bentayga Hybrid стартують в другій половині нинішнього року.

Новий Bentley Continental GT третьої генерації вперше показали публіці на Франкфуртському автосалоні. Bentley Continental GT 2018 тепер є родичем Porsche Panamera, адже ділить з нею платформу MSB. Це дозволило зменшити вагу авто на 80 кг.

Зараз ви читаєте новину «Bentley показав свій перший гібридний автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі