понеділок, 06 жовтня 2008 09:13

АвтоВАЗ показав в Парижі Lada Revolution 3

Наші сусіди також відзначилися в Парижі - на нинішній автосалон АвтоВАЗ привіз третій концепт Lada з серії Revolution. Перший був представлений ще в 2003 році на автосалоні у Франкфурті. Тоді автомобіль обладнувався 1,6-літровим бензиновим двигуном потужністю 215 кінських сил, який міг розігнати модель 100 кілометрів на годину за 6,5 секунд.

LadaRevolution 3 є прототипом дводверного спорткару, який стане основою нової раллійной моделі. Дебют автомобіля відбудеться на одному з місцевих змагань 2009 року.

Кузов Revolution 3 побудований з пластика на основі легкого сталевого шасі, так що загальна вага автомобіля складає всього 1103 кілограм. Під капотом повинен знаходитися 2,0-літровий чотирициліндровий турбодвигун виробництва Renault, що розвиває 245 кінських сил, або 3,7-літровий V6 потужністю 350 кінських сил, зроблений на заводі Nissan. "Повинен" - оскільки представлений в Парижі концепт є дизайнерським проектом, без якого-небудь робочого обладнання. Теоретично, Revolution 3, обладнаний французьким двигуном, здатний розігнатися до 100 кілометрів на годину за 5,9 секунд при максимальній швидкості 250 кілометрів на годину

Серійна версія моделі з налагодженою механікою з"явиться у продажу на початку 2010 року після прем"єри на Франкфуртському автосалоні, повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «АвтоВАЗ показав в Парижі Lada Revolution 3». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі