середа, 14 травня 2008 12:56

Автошоу Tuning World Bodensee 2008 у Фрідріхсхафені (ФОТО)
9

В німецькому місті Фрідріхсафен, яке розташоване на березі озера Бодензеє, завершився автосалон Tuning World Bodensee 2008. На тюнінг-автошоу з"їхалися представники всіх найповажаніших тюнінг-ательє і більше ста тисяч автомобільних ентузіастів.

Однією з яскравих прем"єр на автомобільній виставці Tuning World Bodensee стала презентація седана Audi A4, модернізованого компанією Rieger Tuning. Зовнішність Rieger A4 стала агресивнішою, що повністю відповідає новому "зарядженому" двигуну.

Варто відзначити, що цього року до Audi на виставці особливий інтерес. Наприклад, авто-ательє JMS представила тюнінг-пакет Racelook для моделі A5, а компанія Konigseder у свою чергу звернулася до серйознішої версії купе - S5.

В рамках автошоу Tuning World пройшов конкурс краси, на якому за традицією була обрана нова "Міс Тюнінг-2008". Нею стала німка Даніела Грімм, яка обійшла триста інших претенденток і тепер стане обличчям календаря Miss Tuning 2008.
Зараз ви читаєте новину «Автошоу Tuning World Bodensee 2008 у Фрідріхсхафені (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі